Remonttipalvelut Turku, Raisio, Naantali, Kaarina

Paranna asumismukavuutta toteuttamalla kokonaisvaltainen huoneistoremontti tai kohota kodin yleisilmettä teettämällä pieni pintaremontti. Teemme remontit ja korjaukset asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Talojen ja rakennusten säännöllinen huoltaminen säästää isommilta kustannuksilta tulevaisuudessa. Toimialueenamme on Turku ja lähialueet. Ota rohkeasti yhteyttä jo nyt - autamme mielellämme! 

Kokonaisvaltaista palvelua projektin alusta loppuun

Talojen ja rakennusten kunto ropisee ajan myötä ja myös muutoksia on tehtävä tarpeiden sekä tilanteiden muuttuessa. Olemme apuna alusta loppuun, ideasta viimeistelyyn. Me teemme niin pieniä kuin suuria korjauksia ja saneerauksia kaikkiin kohteisiin, on kyse sitten talon remontista, huoneistosta, teollisuushallista tai piharakennuksesta. Suunnittelemme ja toteutamme myös keittiöremontit, kylpyhuoneremontit sekä kokonaisvaltaiset huoneistojen uudistukset. Meiltä saat monipuoliset remonttipalvelut, niin seinien tasoitus- ja maalaustyöt, tapetoinnit kuin lattiatyöt. 

REMONTIT JA KORJAUKSET Vankalla kokemuksella 

Toteutamme remonttipalvelut yli 25 vuoden kokemuksella. Palvelemme aina asiakaslähtöisesti ja noudatamme asiakkaiden kanssa tehtyä suunnitelmaa. Sovimme remonttiaikataulun yhteistyössä niin, että se soveltuu joustavasti arjen aikatauluihin. Pienet korjaukset ovat aika ajoin tarpeellisia niin rakennuksiin kuin taloihin. Lisäksi asunnon päivittäminen tämän hetkisiin vaatimuksiin helpottaa usein myös huomattamasti arkea. Otamme työssämme huomioon pienimmätkin yksityiskohdat, jotta voimme tarjota asiakkaillemme täysin viimeistellyn lopputuloksen. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia tuotteita ja työvälineitä. Käytössämme on kattava valikoima eri ratkaisuja ja toteutusmahdollisuuksia. Löydämme taatusti soveltuvimmat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi!

Pieni tai iso remontti - autamme mielellämme

Muistathan, että kerros- ja rivitaloissa pitää ottaa korjauksissa ja remonteissa monta asia huomioon. Aluksi kannattaa ottaa taloyhtiön isännöitsijään yhteyttä ja kysyä mitä lupia tarvitaan. Omakotitaloissa yleensä sisätöissä ei lupia tarvita, jos ei rakenteita tai tarkoitusta muuteta. Autamme huomioimaan tarvittavat luvat. Remontilla parannat tilan viihtyvyyttä ja asumismukavuutta sekä nostat asunnon arvoa. Pienelläkin pintaremontilla saadaan halutessasi huomattavia muutoksia aikaan! Voit tutustua aiempiin projekteihimme Toteuttamiamme kohteita -alasivun kautta. 

Olipa remonttitarpeesi mikä tahansa tai miten iso tahansa, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Meiltä saat kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut Turku, Raisio, Naantali, Kaarina -alueella. Toteutetaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Kohteeni on remontin tarpeessa: