Remonttipalvelut JA HUONEISTOREMONTTI Turku, Raisio, Naantali, Kaarina

Paranna asumismukavuutta toteuttamalla kokonaisvaltainen huoneistoremontti tai kohota kodin yleisilmettä teettämällä pieni pintaremontti. Tarjoamme monipuoliset remonttipalvelut ja teemme korjaukset asiakkaiden toiveiden sekä tarpeiden mukaisesti. Talojen ja rakennusten säännöllinen huoltaminen säästää isommilta kustannuksilta tulevaisuudessa. Toteutamme huoneistoremontteja paikkakunnilla Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja lähialueet. Ota rohkeasti yhteyttä jo nyt - autamme mielellämme! 

HUONEISTOREMONTTI TURKU JA LÄHIALUEET - Kokonaisvaltaista palvelua

Talojen ja rakennusten kunto ropisee ajan myötä ja myös muutoksia on tehtävä tarpeiden sekä tilanteiden muuttuessa. Huoneistoremontilla saadaan kodistanne tarpeitanne vastaava, käytännöllinen ja viihtyisä kokonaisuus. Huoneistoremontin aikana voidaan muuttaa joko yksittäisten tilojen tilaratkaisuja ja ulkoasua tai remontoida koko asunto lattiasta kattoon. Olemme huoneistoremonteissa sekä muissa kodin remonteissa apuna alusta loppuun, ideasta viimeistelyyn. 

Teemme niin pieniä kuin suuria korjauksia ja saneerauksia kaikkiin kohteisiin, on kyse sitten talon remontista, huoneistoremontista, teollisuushallista tai piharakennuksesta. Suunnittelemme ja toteutamme myös keittiöremontit, kylpyhuoneremontit sekä kokonaisvaltaiset huoneistojen uudistukset. Toteutamme huoneistoremontit Turussa, Naantalissa, Raisiossa sekä Kaarinassa ammattitaidolla ja huolella. Huoneistoremonttia suunniteltaessa otamme huomioon kaikki toiveesi ja autamme toteuttamaan budjettiisi sopivan remontin. Kerromme vaihtoehdoista ja autamme mielellämme kalusteiden sekä materiaalien valinnassa. Meiltä saat myös muut monipuoliset remonttipalvelut, niin seinien tasoitus- ja maalaustyöt, tapetoinnit kuin lattiatyöt. Voit tilata koko huoneistoremontin tai yksittäisen työn kauttamme Turussa tai lähialueilla sijaitseviin kohteisiin! 

REMONTTIPALVELUT JA Huoneistoremontit TUrussa Vankalla kokemuksella 

Toteutamme remonttipalvelut ja huoneistoremontit Turun alueella yli 25 vuoden kokemuksella. Palvelemme aina asiakaslähtöisesti ja noudatamme asiakkaiden kanssa tehtyä suunnitelmaa. Sovimme remonttiaikataulun yhteistyössä niin, että se soveltuu joustavasti arjen aikatauluihin. Pienet korjaukset ovat aika ajoin tarpeellisia niin rakennuksiin kuin taloihin. Lisäksi asunnon päivittäminen tämän hetkisiin vaatimuksiin helpottaa usein huomattamasti myös arkea. Otamme työssämme huomioon pienimmätkin yksityiskohdat, jotta voimme tarjota asiakkaillemme täysin viimeistellyn lopputuloksen. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia tuotteita ja työvälineitä. Käytössämme on kattava valikoima eri ratkaisuja ja toteutusmahdollisuuksia. Löydämme taatusti soveltuvimmat remonttipalvelut ja ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi! Tarjoamme remonttipalveluitamme Turussa ja lähikunnissa. 

Pieni tai iso remontti - autamme mielellämme

Muistathan, että kerros- ja rivitaloissa pitää ottaa korjauksissa ja remonteissa monta asia huomioon. Ennen huoneistoremontin aloittamista, kannattaa ottaa taloyhtiön isännöitsijään yhteyttä ja kysyä mitä lupia remontin toteuttamiseen tarvitaan. Omakotitalojen sisätöissä ei lupia yleensä tarvita, jos rakenteita tai tarkoitusta ei muuteta. Autamme laatimaan ja huomioimaan tarvittavat luvat ennen remonttia. Remontilla parannat tilan viihtyvyyttä ja asumismukavuutta sekä nostat asuntosi arvoa. 

Pienelläkin pintaremontilla saadaan halutessasi huomattavia muutoksia aikaan! Voit tutustua aiempiin projekteihimme Toteuttamiamme kohteita -alasivun kautta. Olipa remonttitarpeesi mikä tahansa tai miten iso tahansa, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Meiltä saat kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut Turku, Raisio, Naantali, Kaarina -alueella. Toteutetaan juuri sinulle sopiva huoneistoremontti tai muu kokonaisuus!

Kohteeni on remontin tarpeessa: