TOTEUTTAMIAMME KOHTEITA

Asiakkaan kommentti

”Pertin kanssa aloitimme projektista keskustelemisen jo hyvissä ajoin ennen rakentamista. Koska kesäkeittiömme on saaressa, oli hyvä etukäteen osata varautua eri rakennusaikaisiin asioihin mm. talopakettiin kuulumattomien tarvikkeiden tarpeesta ja työnjaosta niiden hankinnassa, että kaikki tarvittavat materiaalit olisivat työmaalla projektin alkaessa. Yhtään matkaa ei tarvinnut tehdä saaresta hakemaan puuttuvia rakennustarvikkeita – kiitos hyvän suunnittelun.
 
Itse rakennusprojekti toteutui hienosti aikataulussa ja työn jälki on erinomaista. Rakennustyön aikaiset pienet muutokset/korjaukset/oikaisut (joita yleensä rakennustöissä tulee aina) hoituivat joustavasti yhteisellä tuumailulla. Vaikka etukäteen ajattelin, että tästä tulee melkoinen projekti itselle, niin kaikki sujui melkeinpä yllättävänkin jouhevasti ja lopputuloksena meillä on hieno ja toimiva kesäkeittiö, jossa on ruoka maistunut myös vieraille!
 
Jan Blomqvist
 
PS. rakennusprojekti oli toukokuussa ja syyskuussa kutsuin Pertin viettämään viikonloppua ja saunomaan saareen sekä  katsomaan lopullista sisustusta myöten valmista kesäkeittiötä – maistui se ruoka Pertillekin rakentamassaan kesäkeittiössä!”